MAJA-VIOLA WUNDER

MAJA-VIOLA WUNDER

Senior Manager

+44(0) 1444 39 09 03

aloeholics@flp.com

F.I.T. Boxes

ÇFARË ËSHTË FOREVER F.I.T.

I përbërë nga tre paketa të fuqishme,C9, F15 dhe Vital 5,programi Forever F.I.T. Është destinuar për tju siguruar çdo gjë që ju nevojitet për tu ndjerë më mirë dhe dukur më bukur. Ai fillon me programin tonë bazë C 9, i destinuar për të startuar udhëtimin tuaj për tu bërë më elegant dhe i shëndetshëm, me një sistem suplementesh, me opsione ushqyerjesh të shëndetshme dhe receta pluhuri(shake).

F15 është hapi i dytë në procesin e transformimit, që ofron një metodë të personalizuar për fitnes dhe ushqyerje. Zgjidhni nivelin që ju ndihmon jo vetëm të arrini qëllimet tuaja por gjithashtu ju fut në rrugën e një ndryshimi permanent.

Vital 5 është hapi final dhe më afatgjatë për gjithë ata që duan të ruajnë peshën që kanë, por të sigurojnë edhe një metodë ushqyerje të përparuar. Kjo paketë ka 5 produkte të mrekulueshme Forever që veprojnë së bashku për të mbyllur boshllëqet e mënyrës të të ushqyerit dhe sigurojnë produktet kyç për nevojat e trupit tuaj për tu ndjerë më mirë dhe dukur më bukur.

Kompania

Forever Living Products është një multi-level kompani marketingu që shtrihet në globë me më shumë se 9.5 milion distributor, që veprojnë në mbi 145 vënde dhe që sjellin më shumë se 2 miliard dollar në shitje ç'do vit.

Forever Living Products dhe degët e saj janë kultivuesit, përpunuesit dhe shpërndarësit më të mëdhenjë të aloe vera-s në botë. FOREVER është e ngritur vertikalisht, duke kontrolluar ç'do gjë që nga fushat, te fabrika, nga kërkimi te prodhimi, në paketim, transport dhe shpërndarje. Linja ekskluzive e produkteve të shëndetit dhe bukuris për ushqimim, kujdesi për lëkurën, menaxhimi i peshës, kujdesi personal dhe kozmetikës, kanë ndryshuar mënyrën se si miliona ndihen, duken dhe jetojnë!

Mundësi juaj

Kontrolli mbi të ardhurat tuaja financiare, ju bën pothuajse të mundur ç'do gjë që ju dëshironi në jetë. Nëse puna apo kariera nuk ju sjell atë që doni, Forever Living Products ju afron një mundësi të madhe për të ndyshuar rrugën tuaj!

Ç'farë keni për të humbur?!

Ç'farë është më e rëndësishme sesa të nxirrni mv shumë para? Koha. Më konkretisht, koha pvr të bërë gjera që ju shijoni më shumë me familjen apo miqtë tuaj. Energjitë që i jepni biznesit FLP TANI, do t'ju kthehen shumë fish pasi shitjet e grupit tuaj të distributorve do t'ju japin kohën dhe të ardhurat për të jetuar bërë jetën që ju dëshironi. Forever Living zotëron të gjitha mjetet që ju duhen për të pasur sukses:

  • Produkte Kualiteti
  • Skuadër mbështetëse ekselente
  • Mjete të mira marketingu dhe shitjesh
  • Kurse trajnimi
  • Incentiv dhe bonuse për distributorët
  • Website i detajuar i kompanis dhe website personal për distributorët

Ne kujdesemi për metodat e kërkimit dhe zhvillimit, studimin e tregut,paketimin, shperndarjen, marketingun dhe punën me letra për ju. E gjitha ajo ç'farë ju duhet të bëni është të shpërndani këto produkte të sprovuara kualiteti me klientët tuaj dhe ju do të krijoni rrjetin tuaj

Forever Living Products

FOREVER është dedikuar për të zbuluar burimet më të mira të natyrës për shëndetin dhe bukurin duke ja afruar ato botës. Ata janë krenar për mundësin që u kanë dhënë miliona personave përqark botës dhe zotohen se do vazhdojnë rrugën e tyre të kualitetit dhe ekselencës, duke ju siguruar se do të vazhdojnë per t'ju dhënë atë c'farë ju keni nevojë për të mbajtur vitalitetin qv ju meritoni!

Historia Ime

FORVER ka ndihmuar miliona njerëz, nga e gjithë bota, për të realizuar ëndrat e tyre që as nuk i mendonin të mundshme .

Forever më ka dhënë shancin për të shpërndarë me gjithë botën këto mundësi edhe produkte të mrekullushme. Une kam arritur pavarsi financiare si dhe një shëndet më të mirë si pasoj e kësaj mundësie të mrekullushme. Nëse e merrni seriozisht shëndetin tuaj dhe kontrollin e finacave në të ardhmen, atëhere FOREVER është mundësia perfekte për ju!